Musical Award voor Mitch

Een droom die uitkomt!


Mitch heeft op de afgelopen editie van het Musical Award Gala 2016 de Award voor “Beste Mannelijke Bijrol” in een kleine musical in de wacht gesleept voor zijn rol in Rent.

“Ik ben hier oprecht ontzettend blij mee.. Het was een droom voor mij om de rol van Angel te spelen, en wat ben ik blij dat deze is uitgekomen en dan wel in deze mooie versie van het M-lab!”

Rent mocht die avond ook de Award voor “Beste Kleine Musical” in ontvangst nemen.

Dit was de 15e editie van het Musical Award Gala en vond plaats op 6 januari 2016 in het Beatrix Theater.

De Jubileumuitzending was live te volgen op NPO 1 - Avrotros

Uitzending gemist

VIDEOVIDEO.html

SWEENEY TODD

Wegens succes op tournee!


BESTEL KAARTENhttps://delamar.nl/voorstellingen/rent-in-concert/http://sweeneytoddmusical.nl/#speellijstshapeimage_9_link_0

Mitch is te zien in Stephen Sondheim’s musicalhit Sweeney Todd. Hij neemt de rol van Tobias voor zijn rekening. Sweeney Todd vertelt over een onterecht veroordeelde barbier die terugkeert naar het 19de eeuwse Londen en op zoek is naar wraak. Zijn weg naar revanche leidt hem naar mevrouw Lovett, de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze komen tot een opmerkelijke samenwerking: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen in pasteitjes die gretig aftrek vinden.


Horror en humor gaan hand in hand in deze musical. Sweeney Todd is in een vertaling en regie van Koen van Dijk vanaf september t/m november in het theater bij u in de buurt!


Voor meer informatie kijk op www.sweeneytoddmusical.nl

Iedere werkdag om 16:00 op Disney XD


Milo Murphys Wet speelt zich af in hetzelfde universum als Phineas and Ferb en zit vol droge humor die leuk is voor alle leeftijden. De serie heeft ook een echte old school vibe zoals de Disney films in de jaren 90, waar veel mensen naar terug verlangen.

Milo probeert er altijd het beste van te maken. Samen met zijn dappere vrienden, Melissa en Zach, beleeft Milo ongelooflijke avonturen: van het ontmoeten van aliens tot het afdalen diep onder de aarde, en dat allemaal dankzij de wet van Murphy.


Deze animatieserie is gecreëerd door Dan Povenmire en Jeff Marsh de makers van Phineas en Ferb.

Disney’s Milo Murphy’s Wet

Met Mitch als Zack Underwood

SUPERSTAR VR

Nederlands Film Festival


De VR Film “Superstar VR” is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival.

Regisseur Steven Wouterlood loodst de kijker in 360 graden-VR langs de hoogte- en dieptepunten uit een hectische dag van een jonge Nederlandse wereldster-dj: van gillende tienerfans bij je limousine tot een stressvol interview. De dag eindigt uiteraard met een wervelend festivaloptreden voor een publiek van duizenden

De Film met o.a. Loes Haverkort, Dennis Weening, Dennis Overeem en Mitch Wolterink is van woensdag 20 september t/m zondag 24 september te zien op de Neude in Utrecht in de ‘Superstar Limousine’! Bezoekers kunnen (gratis) de limousine in en de film beleven met een VR-bril. 

#Tagged de serie

Nu te zien op YouTube & NPO 3#Tagged de serie, geregisseerd door Martijn Winkler is gebaseerd op de prijswinnende korte film #Tagged (o.a. Best International Short Film op Dublin Web Fest, Best Director op The European Independent Film Festival, en Grand Prize op New Media Film Festival in Los Angeles) en vertelt zes verhalen van jonge mensen die de onbedoelde gevolgen van hun smartphonegebruik niet overzien.

Bekijk de serie nu online op YouTube & NPO 3 en vanaf volgendjaar op televisie!